söndag 24 juli 2011


Igår var jag och maken på dejt. Älskling hade fått restaurangbesök och bio i födelsedagspresent. Vi åt gott och såg sista Harry Potter filmen, nördigt jag vet, men den var grym! Bästa barnvakten hade vi också, skönt att veta att det funkar bra hemma.

Idag körde vi hem Em som var banvakt och passade på att storhandla. Annars har vi inte gjort många knop. Vi inväntar finväder så vi kan måla färdigt huset och laddar upp för en härlig konferensvecka.

fredag 22 juli 2011

Soffläge




Idag har jag knappt kunnat gå, det ljumsken och ryggen som krånglar. Är så tacksam att jag mått så bra och varit så rörlig hela graviditeten, det hade aldrig gått annars.

W är på jobb, men det funkar bra ändå. Barnen är så duktiga!

Ikväll får vi besök, det har vi varit bortskämda med denna veckan. Nästan varje kväll har vi ätit gott och haft trevligt sällskap. Så nu är det Alvedon och duschen som gäller.

torsdag 21 juli 2011

V.37




Nu är vi snart framme. Overkligt! Jag mår prima och bebis också. På Tisdag ska vi till barnmorskan för mätning och prover, förhoppningsvis är det sista besöket, men man vet ju aldrig. Alla barnen har kommit 10 dagar tidigare, kanske går jag över denna gången, kanske inte. Jag försöker att inte ha några förväntningar...

lördag 16 juli 2011

The Birthday Boy







Idag fyller han 25, mitt livs stora kärlek. Det blir ett lugnt och stilla firande på hemma plan.

fredag 15 juli 2011

Vi boar...




Jag kan inte låta bli att känna en viss press över att allt måste vara färdigt innan den lille kommer. Idag har vi iallafall bäddat åt bebisen. Barnen tycker det är urmysigt att förbereda bebisens ankomst, mest Agnes.

Hon är den som vill följa med till barnmorskan och klämma och känna på magen. Hon är helt fascinerad när bm tar spruta och mäter blodtryck. Min lilla stora flicka!

onsdag 13 juli 2011

Sommarlov


När Julia fyllde år fick hon en studsmatta. Den används flitigt av de små. Vi köpte även till ett nät då det är rent av livsfarligt om någon skulle trilla av, det är stenar överallt.

Vi försöker njuta av varje dag. Sovmornar, utflykter, lek och stoj. Om drygt en månad börjar verkligheten, Julia börjar 0:an och Agnes sin nya förskoleklass. Lilleman får vänta ett halvår till, minst.

söndag 10 juli 2011

The never ending story

Vi kämpar på i värmen. Nu är nästan hela huset målat en vända, vi fick hjälp av två duktiga pojkar igår. Det blir så fint!

fredag 8 juli 2011

Äventyrslusta

Den här lilla killen kommer ge mig gråa hår i förtid. Han är överallt och ingenstans. Ramlar han inte från höga stenar så släpper han ut kaniner. Sent igår kväll slog han i sina framtänder, nu fattas det tandflisor. Jag har försökt få tag i tandläkaren men utan framgång, semestertider...

Ridläger

Flickorna har gått på ridläger denna veckan, ett stenkast härifrån.  Det var väldigt populärt och de har blivit riktiga hästtjejer nu. Förmodligen blir det ridskola framöver både för mamman och flickorna.

onsdag 6 juli 2011

Smultronställe

Vi har ingen egen badplats, det är något vi önskar oss i framtiden. Att sitta och trängas med tusen andra är ingenting för oss, även fast vi har en liten pool här hemma så kan det vara skönt att komma iväg och svalka sig. Vi har äntligen hittat ett smultronställe som inte många känner till, där är vi oftast ensamma. Det är både långgrunt och barnvänligt på alla sätt och vis. Där kommer vi hänga varje solig dag fram tills det är dags för ytterligare en liten semester.
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus