måndag 29 augusti 2011

Playdate




Idag fick vi besök av grannen. Även fast vi bor nära så ses vi inte så ofta, konstigt nog. Det är mysigt när vi väl träffas.

De små sov och åt mest om vartannat, precis som det ska vara med små bebisar. De stora gossarna fastnade inte på bild, de for mest runt. Morgondagen ser likadan ut, fast då blir det borta match.

söndag 28 augusti 2011

Imorgon börjar verkligheten

Jag har haft det lyxigt med en man som skött inskolning, hämtning och lämning. Han har även kunnat jobba hemma på eftermiddagarna. Skönt att ha honom som back-up hemma.

Imorgon ska jag alltså hämta för första gången och Walter ska jobba lång dag på kontoret. Vardagen börjar, men det dröjer bara ett par dagar innan vi åker iväg på minisemester. Vi längtar!

fredag 26 augusti 2011

onsdag 24 augusti 2011

Stolt Storebror

Silas älskar sin lillebror. Det ska hållas, pussas och stoppas in napp om vartannat. Tillråga på allt har han slutat med sin egen napp, helt tvärt. Frågar man honom är det bara bebisar som har napp. Min duktiga pojke, nu är det bara blöjan kvar och det tar vi lite i taget...

söndag 21 augusti 2011

Hurra hurra!







Idag har vi firat den här godingen ett helt år blir han imorgon. Älskade Milo!



Söt grodtårta fick vi!


Charlie fick träffat sin "faster" för första gången.





lördag 20 augusti 2011

Regnig Lördag

Det luktar höst. Nu vill man kura ner sig i soffan med en god bok, te och tända ljus. Mysigt!

Idag passar vi på att pyssla inomhus medan regnet vräker ner utanför fönstret. Barnens faster kommer och hälsar på nu på eftermiddagen, det blir trevligt.

Hoppas ni får en fin helg!

fredag 19 augusti 2011

4 kilos klubben




Igår var lilleman på sitt första BVC besök. 4 kilo ganska precis och 52 cm lång. Han tar sig!

Idag är det bara jag och små killarna hemma. Flickorna går långdag. Vi ska nog försöka komma in i bra mat och sov rutiner, det varit lite hattigt. Sen ska vi fredags städa men först frukost till mamman!

onsdag 17 augusti 2011

Back to school




Imorse åkte vi in hela familjen till flickornas skola. Det var upprop och dagisinskolning. Vi är tacksamma att Charlie föddes tidigare och inte mitt i allt detta.

Det gick kanon idag och det känns som om vi gjort ett toppen bra skolval! Imorgon börjar det på riktigt för Julia, då ska hon vara där själv. Hon är stor nu! Agnes får ha med sig pappa ett par dagar till...

måndag 15 augusti 2011

1 Vecka




Idag fyller lillen 1 vecka. Jag känner redan att tiden går för fort! Han är så underbar och vi njuter till max av att ha en liten i familjen igen.

söndag 14 augusti 2011

Ur barnamun

Mest bara för att komma ihåg...

Charlie började gråta i farmors famn idag varpå Julia säger: "Farmor ge honom till mig, jag är expert"


lördag 13 augusti 2011

5 dagar




5 dagar är han nu vår lilla gosse, en exemplarisk sådan som bara äter och sover.

Idag åkte vi och hälsade på farmor och farfar, det firade han med ett vakenrekord på en hel timme.

Dagens utflykt har kört helt slut på mamman, jag som alltid brukar vara så pigg och rastlös efter mina förlossningar, är helt väck! Undrar om det beror på den 14 timmar långa förlossningen (jag är van vid 4 h) eller är det åldern?!?

Nåväl imorgon är en ny dag! God natt!

fredag 12 augusti 2011

Välkommen Charlie!

Nu är han här! Den 8 Augusti föddes han, 9 dagar innan beräknat nedkomst datum. Det blev en långdragen förlossning med navelsträngen två varv runt halsen. En liten kämpe! 50 cm lång och 3770 gram, en helt lagom stor bebis.

Vi är så lyckliga och tacksamma för denna lilla skatt!

söndag 7 augusti 2011

Lillebror, när kommer du?

Jag som var ganska övertygad om att lillen skulle kika ut idag, efter en natt med värkar. Jag har varit bortskämd med de andra och inser det nu mer än någonsin. Det är lika bra att ställa in sig på att gå över så man inte blir besviken. Elefantgraviditet, here we go!

tisdag 2 augusti 2011

Måndag




Kreativ rubrik, ibland står det bara still!

Idag fick jag sovmorgon, lovely! Barnen vaknade runt nio snåret sen var det full fart. Bärplockning och bad har varit dagens todo och nu sover de små liven sen en timme tillbaks. Nu är det fika framför en mysig film. Livet på en pinne!

måndag 1 augusti 2011

Lugn Söndag!






Efter en intensiv konferensvecka tog vi det lugnt på Söndagen. Det blev så lungt som det kan bli med tre små busar, först parklek och sedan bad. Julia simmar nu kortare sträckor utan flythjälpmedel och lillasyster är inte långt ifrån. Lillebror donderade mestadels på bryggan. Älskade ungar! 
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus