fredag 21 oktober 2011

Jobbar på...

Det är inte så mycket action här just nu. Rebecca har tyvärr slutat blogga med mig på barnshoppingbloggen, hon har fullt upp som det är. Joy har hoppat in i stället och vi håller som bäst på att byta plattform. Det är mycket jobb, men sååå roligt! Kika gärna in på Barnshoppingbloggen (länk) och lämna ett avtryck eller två. Vi hörs!

lördag 15 oktober 2011

Pannkakslördag




Idag blev det pannkakor till frukost i sedvanlig ordning. Det har blivit lite utav en tradition hos oss. Barnen älskar det!

Idag kommer grabbarna grus hit och hälsar på i sjukstugan. Trevligt med lite besök. Jag och barnen ska baka något gott till dess. Vi hörs!

fredag 14 oktober 2011

Vad är en bal på slottet

Veckans och den kommande helgens händelser har fått ställas in. Höjdpunkten var Charlies barnvälsignelse nu på Söndag. Men vi ställde in den också det är inte värt att smitta ned släktingar, så det får bli lite längre fram!

Det hostas, snoras och kräks. Så kul har vi. Men jag hänger inte läpp vi pysslar och donar här hemma som aldrig förr och har det riktigt mysigt!

torsdag 13 oktober 2011

Husets hjärta!








Bilder från vårt hem har efterfrågats. Här har ni husets hjärta, vårt kök. Vitt och grått och ek är ständigt återkommande inte bara i köket utan hela huset. Jag är väldigt nöjd med valet, jag visste precis hur jag ville ha det. Vår kontakt person som skötte kaklet tyckte att vi var modiga som mixade det vita gammaldags kaklet med det gråa råa och rustika golvet. Då blev jag såklart osäker, men såhär i efterhand är vi nöjda! 

onsdag 12 oktober 2011

God Morgon


Natten har varit en riktig tjorvnatt. Liten är tät i näsan och då är det svårt att ta nappen. Baby var så gullig och tog med sig alla barn utom liten in till skolan, trots att han är sjuk. Är inte det kärlek så säg...

Nu sitter vi och myser med en kopp te i soffan. Lyxigt att vara hemma båda två på en onsdag!

tisdag 11 oktober 2011

Lille (store) bror


Han är sjuk nu lillebror (som vi fortfarande kallar honom). Snuva och ont i halsen, ingen feber men han är hängig. Även fast det är synd om honom är det lite små mysigt. Han är lugnare än vanligt och vill gärna sitta och gosa i famnen.

Vi har haft lite funderingar om dagis till våren, men han får vänta till nästa höst. Han är fortfarande så liten och dör inte att vara hemma med sin mor en termin till. Mysgrabben!

onsdag 5 oktober 2011

Längesen

Nu var det längesen.
Lillen sover bättre, skönt att vi lärt oss hur han vill ha det.

Vi håller på att avsluta målningen som tagit alldeles för lång tid, men snart är det över och det behövs inte göras om på 15 år. Då kanske vi inte ens bor kvar här... Who knows?!?

Annars är det fullt upp, hämtningar, lämningar, BVC tider, tandläkarbesök, öppna förskolan, häng med underbara vänner och mycket mer därtill. Vardagspusslet går ihop fantastiskt bra! Det bästa av allt, Walters bil som kollapsade förra vecka är lagad, så imorgon får jag tillbaka min, glory!

Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus