onsdag 25 april 2012

tisdag 24 april 2012

Kärlek vid första ögonkastet




Vigo Pendant Pewter, jag föll pladask! Nu måste jag hitta något liknande som inte kostar en hel förmögenhet!

Moodswings




Den här lilla killen har skiftande kvällshumör. Så har det alltid varit. Vid 21-22 kommer han äntligen till ro och sover oftast hela natten.

Just nu är han sjuk, i natt skrek han 2 timmar i sträck. Just som jag höll på att freaka ur kom Walter och tog över, då somnade han direkt! Det är så svårt när ingenting fungerar. Tror W får ta honom inatt, han är verkligen "pappas pojke".

Imorgon är vi friska, sådeså!

måndag 23 april 2012

Silas 3 år




I fredags blev denna fina killen 3 år, en liten milstolpe! Äntligen får han hänga med systrarna i Småland på Ikea. Det har vi pratat om mycket nu det sista dagarna (premiär blev det i Söndags).



Han fick en blixten tårta, en Eric Saade tårta som han önskade, var lite i svåraste laget för en amatör som mig!



Det var fullfart från morgon till kväll. Födelsedagsbarnet somnade utslagen i soffan.

Han hade en fin dag och vi är tacksamma för alla som ville komma och förgylla hans dag!

onsdag 18 april 2012

Modellering




På fredag fyller Silas. Då blir det fullt hus här! Vi preppar för fullt här hemma. Idag ska vi frihanda en blixten, lite små spännande sådär. Blir det pannkaka finns ju alltid köpetårta som tur är!

lördag 14 april 2012

När lugnet lagt sig




Igår när barnen hade somnat och Walter var iväg plockade jag fram mina stickor och lite garn. Lite terapi sådär. Ett lagom projekt för en ovan stickare.

fredag 13 april 2012

Häng hos Liljelycks!





Igår hade vi en härlig dag hemma hos familjen Liljelyck. Det bjöds på fika och trevligt sällskap. Charlie fick testa att gunga för första gången, han tyckte det var urkul! Barnen ville inte därifrån och tydligen inte bilen heller.

Walter fick komma och rädda oss med sin vita springare. Så nu måste vi byta startmotorn, alt lära Julia att starta bilen medans jag står därfram och slår igång motorn. Jag tror minsann att jag kommer vara en fullfjädrad mekaniker när jag är runt 60. Man lär sig något nytt varje dag!

onsdag 11 april 2012

Vardag




Nu är det vardag igen! Vi har haft en lugn och skön påsk tillsammans med nära och kära.

Det känns nästan lite ovant att vara hemma med småkillarna själv. Idag är vi hemma och kurerar oss. Jag och Silas hostar, nyser och fryser. Men vi hänger inte läpp för det, det är nästan lite små mysigt att sitta inne när vinden viner utanför.

Nästa vecka blir Silas 3 år! Stort, äntligen får han följa med systrarna och leka på "Småland"! (och mamman kan strosa runt en heltimme själv i lugn och ro)

söndag 8 april 2012

Jag råkade blinka


Plötsligt blev den här lille killen 8 månader. Man ser bokstavligen hur han växer och lär sig nya saker. Ord som pappa och titta övas förfullt. Han är inte medveten om vad det betyder, men ljudar för fullt. Om jag får beskriva honom med ett ord GLÄDJESPRIDARE. Han är alltid nöjd och glad! Syskonen är hysteriskt kul och han kan sitta i timtal och kika på dem i sin gåstol, syskonen tycker det är minst lika kul att ha en åskådare. Tänk vad du är älskad lille Charlie!

lördag 7 april 2012

Glad Påsk




Glad påsk kära vänner!

Här har barnen fått måla ägg, snart blir det påskfirande med barnens farmor och farfar! Trevligt!

tisdag 3 april 2012





Förmiddagen bjöd på härligt häng inne i stan hos mormor. Eftermiddagen spenderades ute i vårsolen. Vi tog en promenad och studerade vår bäcken. Somliga mer grundligt än andra, lille S föll i och blev alldeles blöt. Så kan det gå!

måndag 2 april 2012

Farfar


Förra veckan fyllde min fina farfar 80 år. Jag hade inte träffat honom på över ett år. Han fick en stroke förra våren och varit dålig. Det var så roligt att träffa honom och farmor. Han var pigg och skämtsam som vanligt, man kunde knappt tro att han varit sjuk.
Vi fick god mat och en härlig stund tillsammans med fastrar och kusiner.


Jag och Charlie åkte, de andra fick stanna hemma med W. Vi ville ju inte köra helt slut på farfar. Jag hoppas vi ses snart igen, detta var en riktig guldstund!

söndag 1 april 2012

Lov

Äntligen har vi påsklov! En hel vecka hemma med mina små älsklingar och några dagar med min stora älskling! Som jag längtat!

Är helt slut! Jag var hos doktorn för nån vecka sen, inväntar provsvar. Hoppas de hittar något litet, som är enkelt att åtgärda! Nu får det vara nog, 8 månader i detta töcken räcker gott och väl!
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus