tisdag 19 juni 2012

Vår sommarkiosk





Mitt lilla sommarprojekt blev aningens större än vad jag hade tänkt. Tanken var först att bara ha ett par lastpallar så barnen kunde ha lite kul i sommar, det slutade med att det blev en panel (än så länge på ena sidan) och taktegel kommer läggas på. All målning var alltså slöseri på tid och energi, alltid lär man sig något.

Målet är att bli färdig i Juni, vi får väl se...

måndag 18 juni 2012

Charlie-gos


10 månader är han nu vår lillebror, han har fått två tänder och amningen är därmed nästan avvecklad. Klappa händerna, vinka, och gå ut med möbler är hans nyaste trix. Ingenting undgår honom, nyfikenhet är bara förnamnet. Att sova är visst inte vidare viktigt, det märkte vi redan när han var nyfödd.

Pappa är bäst och ögonen lyser på Charlie när pappa gör entre efter jobbet. Det är inte för intet som hans första och ända ord just nu är pappa.

När inspirationen faller på

Jag fick en stol av en väninna, den passade inte riktigt in här rent färgmässigt. Slipa, grunda, lacka, vips så fick den nya kläder. Perfekt till höstens ändamål då jag faktiskt behöver två barnstolar.

Till hösten kommer jag bli dagmamma på halvtid, helt fantastiskt roligt. Då kommer grannens två små barn hit och myser med oss två dagar i veckan, jag längtar. Men först ska vi ha ett fantastiskt sommarlov. Kanske min sista sommar som mammaledig...

Köksnytt


Idag har vi äntligen fått upp hyllor över köksön. Drygt 1 år tog det, plötsligt händer det. 

lördag 16 juni 2012

Heja Sverige!

Nåväl, det gick inte vägen. Vi har åtminstone glädjen i behåll. Den enda av barnen som orkade vara vaken hela matchen var J, lite små spännande så där. Vi fick sällskap av svägerskan och hennes blivande. Trevligt!
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus