torsdag 26 januari 2012

Charlie

Han är så underbar. Världens goaste bebis! Fast han har magsjuka just är han så duktig med både mat och sömn. Om ett par dagar blir han 6 månader, liten blir stor.

Han älskar sin gå stol och har äntligen lärt sig hur man förflyttar sig, det kommer inte dröja länge innan han springer efter sina syskon. Sitta själv gå bra en liten stund om det inte dyker upp något roligt så man blir distraherad. Maten går väl sisådär, välling tycker han om, nu har vi varit försiktiga ett tag, i och med att hans mage inte är som den brukar. Inga tänder än, tack och lov för den ammande mamman! 

Vinteraktiviteter

Äntligen har vi minusgrader. Vi är ute så mycket som det bara går, vem vet hur länge det kommer vara vinter. Just nu övar på skridskor. Varje dag innan läggdags tar vi en tur till isen och åker en stund. Julia och Agnes lärde sig på nolltid. Silas behöver lite mer träning, men han är ju inte så stor ännu.

tisdag 17 januari 2012

Hej från oss!



Jag och småkillarna har en hemmadag idag. Med fullspäckat schema är det välbehövligt! Jag och S (läs:Jag) tog en paus och lekte med retrokameran. Nu är det lunchdags. Tjingeling!

lördag 14 januari 2012

Låt det brinna!




När storasyster var i skolan passade jag och småttingarna på att ta vara på julens stearin rester. Busenkelt och roligt pyssel!

Nu tar vi helg och hoppas att snön ligger kvar tills imorn. Då blir det åka av!

tisdag 10 januari 2012

Världens sämsta mamma!

En av alla förra veckans outfits, svart och cleant

Det priset tog nog jag hem idag. Väckte flickorna i ovanligt god tid för att de inte skulle komma sent till skolan. W körde in dem i vanlig ordning för att sedan åka vidare till sitt jobb. Det var bara det att det var ingen skola idag, den börjar inte förräns imorn. DAH!!!

DAY


Lite bilder som läggs till i mitt inspirations album! DAY, en ny favorit!

lördag 7 januari 2012

En hjärtesak!

En sak både jag och W brinner för är att hjälpa andra! Det är berikande. Det ger energi! Det är det vi är här för. Det är vår livstil.

Att hjälpa någon bära tunga kassar, ge en slant till någon som har det skralt, ge någon en kram, Det behöver inte vara mycket!

Jag är så tacksam att jag har W som lyfter fram dessa sidor i mig extra mycket!

fredag 6 januari 2012

Det går fort

Ibland går det lite väl fort när jag skriver inlägg. Oftast är det avancerad multitasking som gäller, speciellt nu när det är jullov!

Inlägget nedan ska alltså inte vara med på sen här bloggen, utan Barnshoppingbloggen.

Och nej, jag lyckades inte ta mig ur mysbyxträsket idag. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

torsdag 5 januari 2012

Mini Dagens




Heldress ifrån Lindex fick bli dagens idag. Ångrar dock att jag inte köpte en större storlek. Den sitter som en smäck milt uttryckt.

onsdag 4 januari 2012

Dagens

Ett sätt för mig att komma ur mysbyxträsket. Så, här är dagens!

måndag 2 januari 2012

Bästa julklappen!

Det är knappt så jag tror att det är sant! Det blev en bakmaskin i julklapp. Det kommer underlätta så i vardagen! Jag älskar att baka men det har inte varit första prio, nu kommer det gå så lätt! Köttkvarn fick jag med också, nu blir det hemlagadkorv i det Setorreanska hemmet!

God Fortsättning!






Nyårsafton firades i goda vänners lag. Oxfile och hela rubbet! Flickorna var så fina i sina klänningar och (alternativa) svinryggar. Gossarna var stiliga i slips och skjorta. Vi välkomnar nu 2012!
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus