torsdag 29 mars 2012

Agnes 5 år





Min lilla flicka har fyllt fem år! Det är inte klokt hur fort tiden går! Dagen gick i Hello Kitty tema, hon vile så gärna ha en Hello Kitty tårta. Sagt och gjort! Ska träna lite på kanterna, det blev lite tajt om tid så det var tvunget att gå undan. Men fler tårtor lär det bli, super kul!

Gratulanerna kom en efter en på eftermiddagen och hon fick många fina presenter!

Hennes högsta önskan var att få en hamster. Vi köpte låtsas hamstrar, eftersom vi ville att de skulle vara underhållsfria. Framåt kvällen kom Kim och David med två levande hamstrar. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, läskiga djur! Sen att den ena bara levde i två dygn, de är en historia i sig. Hursom helst var Agnes överlycklig! Kort och gott en fin dag!

torsdag 8 mars 2012

En sån där dag...

Då någon kissat ned sig i sängen. Då ett glas åker i golvet vid frukost, tusen bitar är bara förnamnet. Då man bli nedbajsad av lillebror. Då man hinner vara en kvart på mammagruppen och tror att klockan är en timme mer än vad den är. Då man tappar ägg köksgolvet. Just det en sån där dag!

Keep smiling, keep shining...

onsdag 7 mars 2012

Pojkarnas rum


Sakta men säkert börjar allt falla på plats. Ett parhyllor, några tavlor och en gardin. En trasig sockerback står och väntar på lagning ute i garaget. Allt har sin tid!
Pojkarnas rum kommer bli gästrum sen när övervåningen blir klar. Ett spännande projekt som vi inte påbörjat ännu. Men till dess är vi nöjda och glada!

tisdag 6 mars 2012

Det går runt

Sjukdomarna cirkulerar fritt, nu är W dålig i förkylning och Silas har åkt på någon magåkomma. Stackarna! Lite mysigt är det allt, när de är ynkliga och man får serva dem!


fredag 2 mars 2012

Det lilla kräket




Här var det förkylt, febrigt och kräkigt. Men det är mycket bättre idag! Mamma duger bäst och det har varit riktigt gnälligt nu det sista, hoppas han blir frisk så vi kommer i de vanliga rutinerna snart!

Idag är det fredagsstädning i vanlig ordning, det ser ut son hej-kom-och-hjälp-mig efter 1,5 veckas sjukdom. Ska bli skönt att städa ordentligt!

torsdag 1 mars 2012

Vårligt


Det är så härligt när solen kikar fram. Det riktigt bubblar i en! Allt svårt känns lätt och vardagen flyter på fantastiskt bra! Tänk vad lite sol och värme kan göra! Barnen är ute och leker, skönt att bara kunna släppa ut dem.

I skrivandet stund sitter jag och väntar på SJ pallar som ska torka, de har stått ute hela vintern och blivit sådär ruffliga och fina på ytan. Ett nytt vardagsrums bord är i åtanke. Lite färg, betong och industrihjul gör nog susen!
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus