söndag 1 april 2012

Lov

Äntligen har vi påsklov! En hel vecka hemma med mina små älsklingar och några dagar med min stora älskling! Som jag längtat!

Är helt slut! Jag var hos doktorn för nån vecka sen, inväntar provsvar. Hoppas de hittar något litet, som är enkelt att åtgärda! Nu får det vara nog, 8 månader i detta töcken räcker gott och väl!

3 kommentarer:

  1. är du sjuk?! Blir orolig här... hoppas det inte är något allvarligt!
    Satt just här och tänkte att det är synd att vi bor så långt från varandra. Nu när även jag har en 6 åring(snart7!) och en fem åring. Hade varit sååå roligt och träffas på lekdagar! Saknar dig Lina!! Ta hand om dig och din super fina familj!!! Kram! Julia

    SvaraRadera
  2. Hej fina Julia!
    Nej jag är inte sjuk bara ruskigt trött. Har varit sen Charlie föddes. Provsvaren visade inget så jag antar bara att hösten varit väldigt intensiv och kroppen inte tagit igen sig helt!

    Saknar dig också! Det hade varit så mysigt! Du får höra av dig om du har vägarna förbi! Många Kramar!

    SvaraRadera
  3. oki, Skönt och höra att du inte är sjuk! Men det låter inte så roligt och vara helt slut heller. Hoppas det blir bättre nu när våren och solen kommer!

    Hör helt klart av mig när jag har vägarna förbi. Var länge sen jag var uppe, 2 år! så vi har lite funderingar på att komma upp snart, funderade lite på kristihimelfärds, men inget är bestämt än. men om vi kommer vi upp hör vi av oss! Kram!!

    SvaraRadera

Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus