måndag 31 maj 2010

Sportigt




Så här ser en 25 åring ut iklädd sin sprillans nya löparoutfit. I Söndags blev det premiär, kondisen är usel och jag antar att min 25-års nojja kommer vara att "komma i form".

Min födelsedag var helt fantastisk, W hade ordnat barnvakt och tog med mig ut på restaurang och bio. Super mysigt att bara bara ute vi två (Det var 3 år sen sist)

Idag blev vi äntligen klara med flytten. Vi har slitit tidig morgon till sent på kvällen. Har haft super barnvakter som hjälpt oss (Wille och Mellie och mormor TACK :))

Nu är det en ny tid "compact living" som vissa säger. Det är sannerligen en sport. Och vi hoppas på att alla saker snart får en plats i vårt hem...

måndag 24 maj 2010

Min kämpe!





Han är fantastisk!!! Jobbat 11 timmar för att sedan bära grejor till att måla rum i vårt radhus som vi bott i. Han har även hunnit kika förbi tomten en sväng. Han är bäst!

Nu har vi kontoret, bottenplan, samt förrådet kvar. Det tar vi imorgon. Nu vilar vi, imorgon är en ny dag!

söndag 23 maj 2010

Välkommen hem till oss


















Här ska vi bo nu i ca ett halvår framåt. Det är 2 rok. Wish us luck!

Lördagsfördriv










































Igår fick vi för oss att följa med mormor och morfar för att rasta båten. We like :)

fredag 21 maj 2010

Gnistan

När jag var liten sålde jag blötlagda sönder delade maskrosstjälkar (ni vet så dom krullar ihop sig) till grannarna, några små söta tanter köpte av mig. De kunde inte motstå en stackar liten flicka som inte visste bättre. Jag gick senare över till bullar, där efter när jag blev tillräckligt gammal blev det jultidningar. Jag hittade alltid sätt att tjäna pengar på. Jag måste erkänna att nu har jag tappat gnistan lite. Vill så gärna men har inte gnistan. Ideérna är många och några är nog väldigt lönsamma. Men jag måste hitta gnistan igen!

Fredagsmys


Okej, det blev den största bilden ever. Det var inte riktigt meningen. Men men håll till godo! Flickorna sover, vi har fredagsmys här med Silleboy. Snart är det läggdags även för honom :)

@ the dentist







Tandläkardags för flickorna...

onsdag 19 maj 2010

Hej Onsdag!

Mr. W har varit på kurs så jag och barnen har varit ensamma nu ett tag, summasummarum, jag är glad att jag inte alltid är gräsänka. Snart kommer han hem! Längtar!
J är på dagis och de andra sover. Kanske dags för mig att slurma lite innan det blir lunch dags.


tisdag 18 maj 2010

Dagens




Oversize: weekday
Leggings: Vila
Strumps: lager157

Idag blir det intervju och fotografering... Nu kör vi!

måndag 17 maj 2010

Voltaren

Nu tar jag med mig Voltaren och min trasiga handled (det är något fuffens i leden) ut i solen. Man ska visst försöka undvika direkt solljus....

På savannen

Idag blir det sommarvärme! Den här fina byxdressen hittade jag på h&m, det fick bli dagens mini outfit för samtliga små flickor.

söndag 16 maj 2010

lördag 15 maj 2010

Fotbollsfru









Vilket väder! Helt wunderbar! Detta är första lediga helgen på länge... Nu sitter vi här ute och lapar sol. Vi väntar på att W's match ska börja. Sen kanske vi åker och tittar till båten lite :)

fredag 14 maj 2010

Strandsatta på IKEA

Dagen började bra och kommer förvisso sluta bra också. Men det var lite svettigt ett tag.

Vi fikade i godan ro, flickorna var i lekhörnan. Silas smakar bubbelvatten, vilken knasig kombo
Jag fick syn på en loftsäng som jag tänkte kunde vara bra till lägenheten som vi ska bo i. Tanken slog mig sen att det kanske inte var en sån väldans bra toppen idé, vi fick inte plats i bilen
Flickorna skrattar glatt medans vi väntar på hjälp... Dolph kom och hjälpte oss, honom kan man alltid lita på! STORT TACK!


Dagens mini




Mössa: Decent , Baseball jacka: pop , Jeans: Nova Star , Mockasiner: pop

Oh my Gad mamma...


J kom hem från dagis häromdagen och sa "åh kött mamma" hon menar givetvis "åh shit" ett ord som vi inte använder här hemma. Lite gulligt är det allt. Men det är ett fult ord har vi kommit överens om!

torsdag 13 maj 2010

Vad har du i ditt badrumsskåp?


Jag har inget, i alla fall inte på toaletten på övervåningen (och nej, nederdelen och kaklet är inte blått, det är det taskiga ljuset). Det gäller att rensa ur alla skrymslen och vrår här hemma. Snart är det dags! Det är läskigt nära... Nu är vi på jakt efter en våningssäng. Någon som har en på lager?

onsdag 12 maj 2010

Multitasking




När kidsen leker i parken gäller det att gadera sig med något läsbart. Fast det gäller att hålla ett öga uppe för 1/3 av barnen är rymningsbenägna...

Gotta love stripes!




lång cardigan: monki
leggings: lager157
skor: converse (vad annars?!? ;) )



måndag 10 maj 2010

Övning ger färdighet

Det övas för fullt! Lite knepigt är det allt och mesta dels hamnar maten på golvet. Vi försöker nog igen om si sådär fem-tio år .... (någon är urless på att torka golvet)

Utvärdering

Ännu en kedja har öppnat i vår stad, Citygross. Jag måste erkänna att jag haft lite fördomar men det var faktiskt över förväntan. Helt ok! Det var överväldigande stort, stort utbud. Prismässigt var köttet det som var billigt. Men vem vet, jag har numera blivit förmånskund. Kanske resten blir billigt i längden...

Shopoholic

Paparazzi bild, kom igen då, erkänn!!!!


Ena veckan shoppar man en tomt, andra en fin tröja. Det är inte klokt. Väl passande såg vi filmen "En shopaholics bekännelser" igår. Nu får det vara nog, här ska sparas. Tur att jag fyller år snart så jag kan önska mig allt jag behöver framöver. (marc jacobs armband, parfym, löparpjucks...)

Fem små spartips:
- Utsätt dig inte för frestelser
- Sälj allt du inte behöver (numera köper folk vilken skit som helst på nätet, lucky me)
- Storhandla (klipp ut kuponger och håll utkik efter billiga matvaror)
- Fika mindre, frukt är faktisk jätte gott!
- Om du nu absolut inte kan leva utan goda kakor och bullar, baka!



-

söndag 9 maj 2010

New York

Igår fick jag en förtidig 25-års present. Stort tack Kusin A :)

Det närmar sig...

Nu börjar det dra ihop sig, snart kan vi börja. Bygglov- CHECK, Trädfällning- CHECK.
I veckan blir det möte för tillval.

Catch up

Det vore kanske på sin plats med en liten uppdate!

Sthlm med sköna flicks!


Em visits Finland.


torsdag 6 maj 2010

tisdag 4 maj 2010

Smyckad.se


Vi är med och tävar om ett bäddset hos www.smyckad.se, tävla du med ;)

Fem snabba...

Kalas är kul
Sol i sinnet
Trötta barn
Fantastisk make
Mensvärk värre än förlossningsvärkar (nästan)

söndag 2 maj 2010

Catfights

Från en slags katt till en annan... Dessa små underbara, fantastiska, änglalika varelser. Har kommit in i en ny fas. Vi kallar Julias trots dagistrotsen, den är gräslig! Tjyvnyp, hårda slag, hot, kaxighet, hårda ord, släng i dörrar, skrik. Det känns som om detta är en försmak på vad komma skall, tonåren. Vi har inte kommit på något sätt att tygla detta än, utan försöker på alla sätt och vis. Fast men kärleksfull måste man vara, annars blir det bara värre. Agnes är i treårstrotsen, envis som en gammal get är hon. Allt ska göras själv och går det inte vägen blir det ramaskri.
Är det inte fantastiskt att vara förälder så säg :)

lördag 1 maj 2010

Maclaren

Idag köpte vi en vagn, billig och bra eftersom jag köpte den av en kompis. Det är en super bra resevagn då vi kikar lite på resor. Nu är det bara pass till mig och barnen som fattas.

Valborg

Då har vi klarat av Valborg, som enligt mig inte är någon vidare tradition/högtid. Men vi hade trevligt med vänner. Trötta var vi, efter 10 snåret blev allt suddigt, jag minns inte ens när våra vänner åkte hem. Jag vet, jag är lite tråkig, väldigt kvällstrött!!!! Idag är en ny dag, planerna tar oss till Stockolm, vi får se om vi tar oss så långt idag!
Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus