fredag 16 augusti 2013

Drama, drama, drama


Jag tar tillbaka det där om att hon var lättsam och att hon bara hänger med på diverse aktiviteter. Hon är väldigt bestämd, det märks nu. Hon vet vad hon vill, och det blir ett väldans liv om det inte sker på hennes sätt. Hon avskyr att gå i affärer och det har slutat med att hon illvrålat varje gång vi varit på Ica. Nu sist fick jag både hjälp att packa och köra ut varorna till bilen. Att åka bil är heller ingen hit. Helst vill hon bara ligga hemma i vagnen och kika på sina syskon. Det är då hon är nöjd, det är då hon äter och sover som hon ska.
Nu har vi lärt oss det, så vi håller oss mestadels hemma, för husfridens skull.

Nästa vecka börjar allvaret, skolorna börjar och Silas börjar förskolan. Stort, oj vad han längtar. Vi har nedräkning varje dag. Det kommer bli tomt här hemma, men ska bli mysigt att bara hänga med de två minsta.
Nästa vecka kommer även 110 ton matjord, efter det kan vi börja så. Äntligen har vi snart gräs, tänk att man kan längta och sakna något så mycket. Då kommer huset se helt annorlunda ut. Då kommer det se nybyggt ut påriktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus