torsdag 26 september 2013

För 8 år sen.


För 8 år sen fick Julia denna pyjamasen av sin mormor, nu kan lillasyster ha den. Känns så roligt när hon kan ärva från systrarna. Hon har blivit lugnare nu, ligger långa stunder på golvet och kikar på sina syskon, skrattet är aldrig långt borta. Sover gott om nätterna gör hon också, lillstrumpan, vid sju snåret säger vi godnatt och lagom till uppstigning dagen efter, slår hon upp sina bruna.

Idag har W varit i Finland hela dagen, han har börjat resa mycket. Roligt och omväxlande för honom. Ett stort plus i kanten är att han köper med sig massa fina presenter till oss här hemma. Vi andra har uträttat diverse ärenden och avslutade med att åka till ridskolan med flickorna. Det blir verkligen kvalitetstid och avslappning för både mig och flickorna, då det inte blir en massa måsten, utan vi gör det för att vi tycker det är kul.

Imorn är det fredag och helg igen (!?!) De kommer oftare nu känns det som, veckorna går så vansinningt fort. Varje morgon vaknar jag och undrar vad det är för dag. Jag tycker ändå att vi gjort bra ifrån oss hitills denna terminen, med alla läxor, aktiviteter och tider. Vi har inte missat en enda en. Förutom Charlies tandläkartid, men det känns som att det är lika bra. För jag vet att han kommer bita tandläkaren... Vi skjuter på det några veckor till. För tandläkarens eget bästa.


1 kommentar:

  1. Åhh du har också en liten Olivia! :)
    Tack för grattis, det värmer! :)

    Kanske blir en till för er också sen :)

    SvaraRadera

Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus