lördag 14 september 2013

Stunder som denna...


Såna här ögonblick får mitt hjärta att slå volter, jag är så lycklig och tacksam att jag har dessa fina juveler. Något man kanske vissa dagar tar förgivet. Även om det är mycket jobb bebisgråt och syskonkiv så är det mycket skratt och kärlek. Det är så värt det!

Vardagen börjar komma igång ordentligt. Vi har ingen riktig rutin på Olivia än, hon är ofta ledsen och är absolut inte nöjd själv. Hon sitter oftast i sjalen och golvtränas emellanåt.

Veckan som kommer får vi bland annat besök av fönstermästare (det hände en liten olycka med ett fönster häromveckan) och mäklaren. Vi håller tummarna att vi får en kanon värdering så vi kan fortsätta bygga på övervåningen nu till hösten, vi börjar bli lite trångbodda. Det ska bli spännnande att göra det helt själva. Lärorikt framförallt.

Alla stora bitar inför värderingen är klara, nu väntar vi ivrigt på att gräsmattan ska växa upp ordentligt, vi har börjat se små strån. Bild kommer när man ser gräset lite tydligare.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig bild! Den borde förstoras och sättas upp.

    SV: Nicole hade vattkoppor när hon var ca. 8 månader. Så nu får nog resten av gänget det också. Skönt att ha det avklarat!

    SvaraRadera

Barnkläder - hm- polarn o pyret- ralph lauren - converse - lexington- the brand- boomerang - shopping - inredning - loppis - barn - familj - bygga hus